1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Turgutreis Gümüşlük Maçı Nefes Kesti

Turgutreis Gümüşlük Maçı Nefes Kesti

featured

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde ezeli rekabette Turgutreisspor evinde Gümüşlük Gençlikspor’u ağırladı Turgutreisspor ilk ve ikinci yarının başında bulduğu goller ile sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Haber: Selçuk AKBAŞ
2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi ilk maçları bü gün oynandı.Sezona iddalı başlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Turgutreisspor oldu.
Turgutreis Arena stadyumunda oynana maçta As Başkanlığı oyuncu Nejat İşlerin yaptığı Gümüşlük Gençlikspor ile karşılaştı.
Yoğun ilginin olduğu ve kıran kırana 1 kırmızı 6 sarı kartın çıktığı  maçta gülen taraf ilk ve ikinci yarıda maçın başında bulduğu goller ile Turgutreisspor 3 punaı hanesi yazdırdı.

DSC 7147 1
Sezona iddalı başlayan her iki takımda maça kontrollü başladı. Maçın 4. Dakikasında Orta sahadan atılan uzun top ile kaleci ile karşı karşıya kalan Ali Şahin Bayer’in attığı golle Turgutreisspor maçın hemen başında öne geçti.
Maçın ilk dakikalarında gelen golle motivasyonu kaybolan Gümüşlükspor topu bir türlü ileriye taşıyamadı orta sahada oyna maçta iki takım ani ataklar ile gol aramaya çalıştı.
Sık sık fauller ile duran maçta ilk yarının son dakikalarında karşılıklı ataklar ile geçti. Orta sahanın ön çizgisi üzerinden serbest vuruş kazanan Gümüşlükspor’da meşin yuvarlığın başına Kıvanç Şimşek düzgün ve sert vuruşla topu Turgutreis ağlarına gönderdi maç ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı
İkinci yarının başlama vuruşu ile birlikte ilk atakta ikinci gol geldi. Turgutresispor kazandığı köşe atışında gölü buldu. 47. Dakikada köşe vuruşundan gelen topa kafa ile ağlara gönderen Ceyhun Turgutreispor’u 2-1 öne geçirdi.
Maçın son dakikalarına kadar karşılıklı ataklar ile geçen maçta Gümüşlükspor maçın hakemine yanlış kararlar verdiği gerekçesi ile sık sık tepki  gösterdi. Maçın son 15 dakikasında karşılıklı gol arayan iki takımda oyun fauller ile sık sık kesildi. Maçın 80 dakikasında Turgutreisspor’un ilk gölünü atan Ali Şahin Bayer ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 6 sarı kartın çıktığı maçta son dakikalarda gol arayan takım mücadelesinde başka gol sesi çıkmayınca Maç Turgutreisspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Maç öncesi Turgutreisspor Onursal Başkanı Hakkı Mandalinci’ye yaptığı desteklerden dolayı Başkan Burak Karabağlı ve yönetim kurulu üyeleri plaket takdim etti.
DSC 7054

DSC 7064

DSC 7069

DSC 7071

DSC 7076 1

DSC 7088

DSC 7091

DSC 7105

DSC 7114

DSC 7123

DSC 7132 1

DSC 7136

DSC 7138

DSC 7146

DSC 7147 1

DSC 7148

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Turgutreis Gümüşlük Maçı Nefes Kesti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.