1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 7’Inci Bodrum International Optimist Regatta

7’Inci Bodrum International Optimist Regatta

featured

Bodrum Belediyesi himayesinde Türkiye Yelken Federasyonun destekleriyle Bodrum Belediyesi Bodrumspor ev sahipliğinde düzenlenen BIOR, Bodrum Marinadan başlayarak Belediye Meydanı’nda sona eren kortej yürüyüşü ile başladı. Sporcular, ülkelerinin ve kulüplerinin bayraklarıyla korteje katıldı. Bodrum Bandosu eşliğinde ilerleyen korteje yerli ve yabancı turistler de büyük ilgi gösterdi. 

5 ülkeden 400’ün üzerinde sporcunun katıldığı 7’inci Bodrum International Optimist Regatta (BIOR, Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları), kortej yürüyüşüne
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 15 ülkeden sporcular, antrenörleri ve aileleriyle birlikte yaklaşık bin kişi katıldı. 

Çarşamba) sabah verilecek ilk start İçmeler mevkiindeki Bodrumspor Yelken Şubesinde hazırlıklarına başlayacak. 
7’inci BIOR, 9 Mart Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
7’Inci Bodrum International Optimist Regatta
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.