1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 68 Yaş Gününde 68 Zeytin Ağacı Diktiler

68 Yaş Gününde 68 Zeytin Ağacı Diktiler

featured
Milli G??r???? hareketinin kurucu lideri ve T??rk siyasetinin "Erbakan Hoca"s?? merhum ba??bakan Necmettin Erbakan'??n vefat??n??n ??zerinden 11 y??l ge??ti. Saadet Partisi'nin 1. Ola??an B??y??k Kongresi, 11 May??s 2003'te Atat??rk Spor Salonu'nda yap??lm????t??. (Ar??iv) ( ??mer Tekdal - Anadolu Ajans?? )

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ın 68. yaş günü hatırasına Bodrum teşkilatı olarak, barışın ve
sevginin sembolü olan 68 adet zeytin fidanını Bodrum Turgureis açıklarındaki Çatalada’ ya diktik. Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah’tan sağlık, sıhhat ve huzur dolu nice mutlu yaşlar diliyoruz. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın Recep Tayyip Erdoğan!

AK Parti Bodrum Gençlik Kolları sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımızın 68. yaş günü hatırasına Bodrum teşkilatı olarak, barışın ve sevginin sembolü olan 68 adet zeytin fidanını Bodrum-Turgutreis açıklarındaki Çatalada’ ya diktik. Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah’tan sağlık, sıhhat ve huzur dolu nice mutlu yaşlar diliyoruz. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın Recep Tayyip Erdoğan!” denildi. 

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
68 Yaş Gününde 68 Zeytin Ağacı Diktiler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.