1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ehliyet ve kimlik kartlarının son tarihi 2024 31 Aralık

Ehliyet ve kimlik kartlarının son tarihi 2024 31 Aralık

featured

Sosyal medyada dolaşan “ehliyet ve kimlik kartlarının son tarihi 31 Aralık 2023, yenilemeyenlere ceza kesilecek” iddiaları, nüfus müdürlüklerinde kısa süreli yoğunluğa neden oldu. Ancak, nüfus cüzdanları yeni kimlik kartı başvurusu yapılıncaya kadar geçerli sayılırken, belirli bir son tarih bulunmuyor. Eski tip sürücü belgelerinin değiştirilmesi için ise son tarih 31 Aralık 2024 olarak belirlendi.

Muğla Valiliği yaptığı yazılı açıklamada: İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden Duyuru
Eski Tip sürücü belgelerinin değiştirilmesi için belirlenen son tarih 31 Aralık 2024 olup; İlk defa sürücü belgesi başvurusu yapacaklar için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Menteşe, Bodrum, Milas, Yatağan, Marmaris, Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye, Seydikemer İlçe Nüfus Müdürlüklerinde bulunan NÜFUSMATİK cihazlarından randevusuz olarak başvuru yapılabilmektedir.
Nüfus cüzdanları, kimlik kartı başvurusu yapılıncaya kadar geçerli olup, nüfus cüzdanlarının kimlik kartıyla değiştirilmesi ile ilgili belirlenmiş son tarih bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ehliyet ve kimlik kartlarının son tarihi 2024 31 Aralık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.