1. Haberler
  2. Spor
  3. Bodrum’dan Fenerbahçe’ye Başlatılan Kampanya Çığ Gibi Büyüyor

Bodrum’dan Fenerbahçe’ye Başlatılan Kampanya Çığ Gibi Büyüyor

featured

Bodrum’dan Fenerbahçe’ye başlatılan kampanya çığ gibi büyüyor
Bodrum’da iş adamının başlattığı ben bin verdin sen bir ver kanpanyası büyük ilgi gördü
Bodrum Yalıkavak’ta restaurant işletmeciliği yapan Zekeriya Akdemir FB ve Ali Koç’a destek olmak amaçlı Ben bir oluşum başlattım, ben bin verdim sen 1 ver,Ali Koç’a güven FB’ye yarınlar ver,haydi Fenerbaçeliler farklılığımızı bie kez daha gösterin kampanyası başlattı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna Fb toplam borcunu açıklamasının ardından taraftarlar ve dernek destek olmak için kampanya başlattı.
Bodrum’da restaurant işletmeciliği yapan Kavaklı Köfte sahibi Zekeriya Akdemir kampanya başlattı. ‘Ben bir oluşum başlattım, ben bin verdim sen 1 ver,Ali Koç’a güven FB’ye yarınlar ver,haydi Fenerbaçeliler farklılığımızı bie kez daha gösterin’ diyerek kampanya başlatmasının ardından desteklerler çığ gibi büyümeye başladı.
Akdemir yatırdığı para dekontunu klüp üye ve dernek yönetimlerine göndermesinin ardından FB’ye gönül veren taraftar ve dernek üyeleri Fenerbahçe Spor Klubü Derneği hesabına kampanya destek için yarışa girdiler. Kampanya’ya öncü olduğu için mutluluk duyduğunu ifade eden Akdemir Ali Koç Başkanımıza güveniyoruz. Projelerini gerçekleştirmek için yardıma ihtiyaç var klubun borcu çok başarılara ulaşmak için bizde taşın altına elimizi koymamız gerekiyor dedi
20180726 131857

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’dan Fenerbahçe’ye Başlatılan Kampanya Çığ Gibi Büyüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.