1. Haberler
  2. Spor
  3. Fethiyespor’dan Son Gün Bombaları

Fethiyespor’dan Son Gün Bombaları

featured

 

TFF 2’inci Lig’de transferin son gününde gaza basarak Selçuk Özkan ve Mert Özyiğit’i renklerine bağlayan Fethiyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan da Alper Sürücü’yle de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bucaspor’da profesyonel olan 22 yaşındaki defans oyuncusu geçen sezon Manisa Büyükşehir Belediye ile 3’üncü Lig’de şampiyonluk yaşadı.

Fethiyespor’dan kaleye takviye

 

 

TFF 2. Lig kulübü Fethiyespor, transferin son saatlerinde son olarak Bugsaşspor’da kiralık oynayan Osmanlıspor kalecisi Mert Özyiğit ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyerine Bucaspor’da başlayan ve aslen Muğlalı olan 24 yaşındaki file bekçisi Fethiyespor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, memleket takımında forma giyeceği için heyecanlı olduğunu dile getirdi. Asbaşkan Murat Tiryaki, “Mert gibi başarılı bir kaleciyi kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz, her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mert Özyiğit, 48 numaralı formayı giyecek.

TFF 2. Lig ekibi Fethiyespor, Hatayspor’dan eski oyuncusu Selçuk Özkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor altyapısından yetişen 33 yaşındaki ön libero Gençlerbirliği, Türk Telekom, Eyüpspor, Orduspor’da da forma giydi. Yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Selçuk, “Taraftarlarımızla buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Fethiyespor’dan Son Gün Bombaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.