1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 3 Araç Birbiriyle Çarpıştı 4 Yaralı

3 Araç Birbiriyle Çarpıştı 4 Yaralı

featured

Milas’ta Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi’ndeki Lozan Caddesi’nde 3 araç birbiriyle çarpıştı. Kazada yaralanan 4 kişi hastanede tedavi altına allındı.

Edinilen bilgiye göre; Okan Kökçü idaresindeki 48 LG 513 plakalı otomobil, Okan Mermer yönetimindeki 48 LT 766 araç ile Adnan Ermekin hakimiyetindeki 48 LY 855 plakalı aracın bir biriyle çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Kazada; sürücü Okan Kökçü ve araçta yolcu olarak bulunan Atakan Kökçü, Yelda Kökçü ile sürücü Okan Mermer yaralandı. Araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına aldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilirken; trafik polisleri olay yerinde incelemelerde bulunarak kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Lozan Caddesi’nde aynı noktada sık sık kaza meydana geldiğine dikkat çeken vatandaşlar, olası kazaları önleyecek tedbirlerin biran önce alınmasını istedi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
3 Araç Birbiriyle Çarpıştı 4 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.