1. Haberler
  2. Spor
  3. Bodrum’a 2 Günde 8 Altin 3 Gümüş Madalya Ve Bi̇r Rekor

Bodrum’a 2 Günde 8 Altin 3 Gümüş Madalya Ve Bi̇r Rekor

featured

3 BİN METREDE TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ GELDİ.
BODRUM’A 2 GÜNDE 8 ALTIN 3 GÜMÜŞ MADALYA VE BİR REKOR
Türkiye Atletizm Federasyonu ve İstanbul İl Temsilciliği tarafından İstanbul’da düzenlenen Türkiye Masterlar Salon Atletizm Şampiyonasında 1500m deki 1. Likten sonra 3000m. De ikincilik geldi. Bodrumlu atletler iki günde 8 altın madalya ,3 gümüş madalya kazandı ve bir Türkiye Rekoru kırdı1500m de Türkiye Şampiyonluğu geldi.
İstanbul’da cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen Türkiye Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası’na Bodrum’dan katılan İzmir Atletizm Kulübü lisanslı sporcuları ikinci günde yarışmaların tamamında madalya kazandı. 3000 metrede Yaşar Anter 2. Olurken, Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Kaplan’da 3000 metrede ikincilik elde etti. 200 metre yarışmalarında ise Fatma Anter, annesi Fehime Özkan ve Nursel Çakmak 1. Olarak altın madalya kazandı.Fehime Özkan 60metrede yeni Türkiye Rekoru’nun sahibi oldu. Atletler iki gün süren yarışmalarda toplam 8 altın, üç gümüş madalya kazandı 1 Türkiye rekoru kurdu. Bodrumlu atletler 9 Şubat tarihinde Antalya’da düzenlenecek Manavgat Ultra Maratonu’nda 12km ve 37 km. de mücadele edecekler.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’a 2 Günde 8 Altin 3 Gümüş Madalya Ve Bi̇r Rekor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.