1. Haberler
  2. Spor
  3. Bodrumspora Para Cezası

Bodrumspora Para Cezası

featured

Spor Toto Süper Lig’den 7 kulüp Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden açıklanan kararlar şöyle: 

“Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübünün, 23.01.2019 tarihinde oynanan Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Evkur Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” 

TFF Hukuk Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasındaki maçların ardından Fenerbahçe, Trabzonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Kasımpaşa kulüplerinin çirkin ve kötü tezahürat, MKE Ankaragücü Kulübünün ise saha olayları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı futbolcu Quaresma’nın da “kural dışı hareketi” nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ye sevk edildiği belirtildi.

Açıklamada, Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan’ın “sportmenliğe aykırı hareketi”, aynı takımdan Bosna Hersekli oyuncu Edin Cocalic ve İstikbal Mobilya Kayserispor’un Ganalı oyuncusu Bernard Mensah ise “kural dışı hareketi” nedeniyle disiplin kuruluna gönderildiği aktarıldı.

Spor Toto 1. Lig kulüplerinden de Denizlispor, Adana Demirspor, Gazişehir Gaziantep, Adanaspor ve Kardemir Karabükspor’un, çeşitli gerekçelerle PFDK’ye sevk edildiği kaydedildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspora Para Cezası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.