1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Muğlalı Şehid Tolga Can Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğlalı Şehid Tolga Can Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured


Suriye’nin İdlip kentinde rejim güçlerinin açtığı ateş sonucunda hayatını kaybeden Muğlalı Şehit Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz (25) son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit için Çaycuma Şehit Kerim Keçeci Kapalı Pazaryerinde düzenlenen törene, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Jandarma Jandarma Alay Komutanı Gökhan Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İlçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı. 

Şehidin annesi Tülay Yılmaz ve babası Tacettin Yılmaz taziyeleri kabul ettiler.

Ailenin yanına gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş aileyi teselli etmeye çalıştı.


Şehidin annesi Tülay Yılmaz ve babası Tacettin Yılmaz oğullarının tabutu başında taziyeleri kabul ettiler. 
Öğle namazına müteakip İl Müftüsü Rüstem Can’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından helallik alınarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Askerlerin omzunda cenaze aracına taşınan şehidin naaşı ilçeye bağlı Karapınar Beldesi Tilkiler Mahallesi’nde toprağa verildi

20200229 152359

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğlalı Şehid Tolga Can Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.