1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Tatile Gelen Rus Turistlerin Araç Para Ve Eşyalarını Çalan Suç Makinası Yakalandı

Tatile Gelen Rus Turistlerin Araç Para Ve Eşyalarını Çalan Suç Makinası Yakalandı

featured
man hand holding smartphone device and touching screen

Bodrum’da tatile gelen rus vatandaşların araç , para ve eşyalarını çalan suç makinesi hırsız operasyonla gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum İlçesine Rusya’dan tatile  gelen gelerek Umurça Mahallesi Kerevit Sokak’ta ev kiralayan Rus vatandaşları E.G (26), O.D (26)  V.F (31) ile R.K (33)  tuttuklarını,

24 Eylül tarihinde  tarihinde  saat 00:00 sıralarında kiralamış oldukları ikamette uyuduklarını sabah uyandıklarında evde bulunan: 2 adet laptop, apple kol saati vb elektronik eşyalarının yanısıra

100.000 Rus Rublesi (9 bin 972 TL) 1 ev anahtarı 1 araç anahtar ile ayrıca çalınmış olan araç anahtarı ile ikamet önünde park halinde bulunan 07  plakalı bir otomobilin t çalındığını fark etmeleri üzerine durumu emniyet güçlerine haber verildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekiplerince hırsızlık zanlısının O.A (18) olduğu tespit edilmesi üzerine operasyon düzenledi. O.A’nın çaldığı otomobil ile Gümbet Mahallesindeki kaldığı otelin yakına park edildiği tespit edilmesi üzerine operasyon sonucu O.A otel önünde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda  Zanlının daha önce Bodrum İlçesinde çaldığı motosiklet ile otel odasında, çalmış olduğu araçta ve motosiklette arama yapılarak 25/09/2020 günü ikametten çaldığı tüm eşyalar ele geçirilmiş, çalınan 07 plakalı araçla birlikte çalınan tüm eşyalar Rus vatandaşlara teslim edildi. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirilen O.A’nın yapılan incelemesinde  Bodrum İlçesinde 2 Motosiklet, 1 elektrikli bisiklet,1 bisiklet 1 cep telefonu Milas İlçesinde 1 evden hırsızlık 1 otomobil hırsızlığı,2 bisiklet hırsızlığı ile Sakarya ve İstanbul İllerinde yine benzeri yöntemler ile Evden hırsızlık,oto hırsızlığı olaylarına karıştığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından O.A sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. O.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Tatile Gelen Rus Turistlerin Araç Para Ve Eşyalarını Çalan Suç Makinası Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.