1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Nitelikli Yağma Suçlarına 13 Yıl Ceza Verildi

Nitelikli Yağma Suçlarına 13 Yıl Ceza Verildi

featured
man hand holding smartphone device and touching screen

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bürosu ekiplerinin Milas merkezli gerçekleştirdiği operasyonda; nitelikli yağma yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 3 zanlıdan birine 13, diğer iki zanlıya ise 10’ar yıl hapis cezası verildi.

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bürosu ekiplerinin, geçtiğimiz yıl ekim ayında gerçekleştirdiği çalışmayla yakalanan K.Ö., A.S.Y. ve Z.F.Ö. isimli nitelikli yağma zanlıları, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Duruşma sonucunda; yağma ve tefecilikle suçlanan zanlılardan K.Ö.’ye 13 yıl, A.S.Y. ve Z.F.Ö.’ye 10’ar yıl hapis cezası verildi.

MİLAS MERKEZLİ NİTELİKLİ YAĞMA OPERASYONU

Milas ve Bodrum’da nitelikli yağma suçu işlediği belirlenen 3 zanlının yakalanması için çalışma yapan Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bürosu ekipleri, 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, Milas ve Bodrum’da belirlenen adreslere, eş zamanlı operasyon düzenlenmiş ve operasyonlarda; K.Ö., A.S.Y. ve Z.F.Ö. gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, 4 farklı kişiden alınan toplam 651 bin lira tutarındaki 8 senet, ruhsatsız 1 tabanca, 4 şarjör ve 384 mermi ele geçirilmişti. Haber Milas

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Nitelikli Yağma Suçlarına 13 Yıl Ceza Verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.