1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Türkiye’nin Ve Bodrum’un Gol Makinası 3 Hafta Yok

Türkiye’nin Ve Bodrum’un Gol Makinası 3 Hafta Yok

featured

MİSLİ.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta uzun süre düşme hattında kaldıktan sonra son 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlikle Play-Off hattını yakalayan Bodrumspor,’da sakatlık şoku Tarsus İdman Yurdu’nu 3,1 ile geçen Bodrumspor’un gol makinası Ozan Sol attığı 23 golle Türkiye Liglerinde gol kralığını sürdürken maçın 90+3 dakikasında sakatlandı. Ozan Sol’un çekilen Mr sonucu sağ arka alt tendormunda 2 derece yırtık tesbit edilirken 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Aynı maçta sakatlanan Medeni Bingöl’ün ise yine 3 hafta takımdan uzak kalacağı bildirildi.

d67592ab ca74 4dc1 abd3 dce276d06c80

MİSLİ.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta uzun süre düşme hattında kaldıktan sonra son 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlikle Play-Off hattını yakalayan Bodrumspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde 1’nci Lig hayalleri kurmaya başladı. Takımın dümenine geçtikten sonra 15 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik elde edip yalnız 1 kez yenilgi yüzü gören Tam yönetiminde müthiş bir çıkışa geçen Bodrumspor, grupta 19’uncu sıradan 4’üncü sıraya tırmandı. Bodrumspor’da attığı 23 golle Türkiye liglerinin bu sezon en skorer ismi olan, 3-1’lik son Tarsus İdman Yurdu galibiyetinde de ağları 2 kez sarsan Ozan Sol’a ise nazar değdi. Maçın son anlarında sakatlanıp gözyaşları içinde sahadan çıkan golcünün durumu çekilecek MR’ın ardından belli olacak.


0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Türkiye’nin Ve Bodrum’un Gol Makinası 3 Hafta Yok
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.