1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Çocoğa Cinsel Istiasmar Davası 17 Haziran Tarihine Ertlendi

Bodrum’da Çocoğa Cinsel Istiasmar Davası 17 Haziran Tarihine Ertlendi

featured

Bodrum’da 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında sanık zorla getirilirken duruşma 17 Haziran tarihine ertelendi. 

Bodrum’da 2018 ve 2020 yıllara arasında  44 yaşındaki G.G isimli şahıs baldızının 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Kızın durumu ailesine anlatması sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hastaneden alınan raporlar eşliğinde konu yargıya taşındı. Daha önce görülen iki dava ertelenirken sanık G.g tutuksuz  yargılandı.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen  duruşmada sanık G.g için verilen zorla getirme kararı ile yargılanmaya devam  edildi.

Öğleden sonra görülen Ağır Ceza Mahkemesine sanık G.G ile mağdur kız çocuğunun ailesi avukatlar katıldı. 3 saatlik süren dava sonucunda 17 Haziran tarihine ertelenirken sanık G.G tutuksuz yargılanmasına devam edildi.

Duruşma sonrası mağdur kız çocuğunun avukatları ile Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği(UCİM) avukatları pankart açarak davanın takipçisi olacağını ifade ederek basın açıklaması yaptılar.

bodrum cacoga cinsel istismar

UCİM adına  Muğla İl Koordinatörü Av. Büşra Karabulut yaptığı açıklamada;Bu gün öz teyzesinin kocası tarafından cinsel tacize uğrayan çocuğumuzun 3 duruşmasına katıldık.Sanık her zamanki gibi iddiaları kabul etmeyip reddetti.UCİM olarak, vatandaşlar olarak çocuğumuzun her zaman yanındayız. Çocuk istismarı ile ilgili olaylar yokmuş gibi, aslında böyle şeyler yaşanmıyormuş gibi yaşasak da hayatımızı, aslında bu duruşmada yaşananlar gerçek. Bu zamana kadar anlatılan her şey gerçek. Biz çocuklarımıza bu yapılanları görmezden gelirsek, bunlar yok olmayacak. Çocuklar konuşacak, UCİM yanlarında olacak.”Duruşma 17 Haziran tarihine ertelendi. Takipçisi olacağız dedi.

Av. Cennet Gizem Dikmen de “. Duruşmada karşı tarafın husumet iddiası vardı, olanları reddetti. Ancak tanıkların ve sanığın ifadesi birbiriyle çelişkili, mahkeme heyeti de bu durumun farkında. Biz 17 Haziran’da veya ondan sonraki celsede iyi sonuçlar olacağımıza inanıyoruz. Tutuksuz yargılanmasını uygun bulmuyoruz. Tutuklu yargılanması gerektiğini düşünüyoruz. Ama maalesef kovid nedeniyle hapishanelerimiz çok yoğun. Bunun da tutuksuz yargılanmasında bir etkisi var. Umarım en ağır cezayı alacak.” Sanığın hukuk nezdinden an ağır cezayı alması için 17 Haziran’daki duruşmanın da takipçisi olacağız  

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Çocoğa Cinsel Istiasmar Davası 17 Haziran Tarihine Ertlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.