1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Denizin Kızları Avarajla Ligi Ikinci Tamamladı

Denizin Kızları Avarajla Ligi Ikinci Tamamladı

featured

Hentbol Kadınlar Süper Lig’de 2020-2021 sezonu şampiyonu Kastamonu Belediyespor olurken temsilcimiz Yalıkavakspor ikinci sırada yer aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sezon başında aldığı kararla 2020-2021 sezonunda ligde play-off sistemi uygulanmayacak, sezonu ilk sırada tamamlayan takım şampiyonluğa belli oldu

Sezonun 22. ve son haftasına averajla lider giren Kastamonu Belediyespor, deplasmanda Üsküdar Belediyespor ile karşılaşacak. Lider ile aynı puana sahip (38) Yalıkavakspor ise yarın son maçında Anadolu Üniversitesi’ni ağırladı. 33-26 galip gelen takımımız ligi averajla ikinci sırada tamamladı

Son maçlarda alınacak sonuçlara göre puan tablosunun en üst basamağında bulunan ekip, şampiyonluğa ulaşacak. Puanların eşit olması halinde ikili averajda üstün durumdaki Kastamonu Belediyespor şampiyonluğunu ilan edecek.

Lig sonunda ilk 3 sırada yer alan takımlar, Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek.

Şampiyonluğa ulaşan ekip, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi’nde, ikinci sırayı alan takım EHF Avrupa Ligi’nde ve üçüncü ise EHF Kupası’nda oynama hakkı elde edecek. Türkiye Kupası’nı müzesine götüren takım da EHF Kupası bileti alacak .

GURURUMUZSUNUZ DENİZİN KIZLARI..

Thf kadınlar süperligini averajla ikinci sırada tamamladık covid öncesi DENİZİN KIZLARI tüm kulvarlarda oynadığı 27 maçtanda sahadan galibiyetle ayrılarak tüm Türkiye’nin takdirini kazanan takım olmuştur. ..

Takımımıza her zaman destek olan Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras a Başkan Yardımcılarımıza Birim Müdürlerimize verdikleri destekle takımımızın yanında olan tüm forma & salon sponsorlarımıza , Bodrum Belediyesinin öncülüğünde salonumuzun yapımında destek olan Çoşkun Aras beye , değerli basın çalışanlarımıza trübünde olmasada sosyal medyada sürekli destek olan taraftarımıza çok büyük fedakarlık yapıp her zaman takımın yanında olan yönetim kurulumuza,sezonda verdiği mücadele emekle alın teriyle gururumuz olan teknik kadromuza ve sporcularımıza sonsuz teşekkürler…

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Denizin Kızları Avarajla Ligi Ikinci Tamamladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.