1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Beşiktaş Taraftarlarının Şampiyonluk Coşkusu

Bodrum’da Beşiktaş Taraftarlarının Şampiyonluk Coşkusu

featured

Bodrum ‘da Beşiktaş taraftarları, takımlarının Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonluğunu 193 metre bayrak açarak 1903 meşale ile kutladı kutladı.
 Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen kutlama,  yeni tip koronavirüs  tedbirleri kapsamında normalleşme adımlarının atılmasının ardından geecede olsa .coşkulu bir şekilde kutlandı.

Polis eşliğinde Bodrum Merkez Gümbet ve Bitez Mahallerinde araçları ile şehir turu atan taraftarlara vatandaşlar ve yabancı turistler alkışlar ile destek verdi. Konvoy sırasında restaurant ve işletmelerde bulunan vatandaşlar ellerinde bayrak alkışlar ile destek verdi. Karnaval havasında geçen  şehir turunun ardından kutlama Kartal yuvası önüne gelen taraftarlar 193 metre uzunluğunda bayrak açarak  coşkulu tezahüratlarıyla takımlarının marşlarına eşlik etti.

Beşiktaş kuruluş tarihi olan 1903 adet meşale dağıtılan taraftar aynı anda meşaleleri yakarak geceyi gündüze çevirdi. Coşkulu bir şekilde kutlamalar polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

Beşiktaşlar derneği Başkanı Uğur Özçayır ‘Beşiktaşımızın şampiyonluğunu pandemi nedeniyle kutlayamamıştık. Normalleşme adımlarının atılması ile birlikte yetkili kurumlardan aldığımız izin ile geçte olsa bugün coşku ile kutladık gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kutlamalarınızda bize destek veren Bodrum Emniyet Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz dedi.

bodrum besiktaslilar sampiyonluk kutlama

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Beşiktaş Taraftarlarının Şampiyonluk Coşkusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.