1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Ana Su Hattı Yine Patladı Yoldan Geçen Araç Göçük Içinde Kaldı

Bodrum’da Ana Su Hattı Yine Patladı Yoldan Geçen Araç Göçük Içinde Kaldı

featured

Bodrum Akyarlar Mahallesinde ana su hattında patlama meydana geldi tonlarca su boşa akarken bir aracın geçtiği sırada yolda göük oluşması sonucu araç açılan çukura düştü. Sy kesildikten sonra kurtarılan araöta maddi hhasar emydana geldi.

Bodrum’da bitmeyen altyapı sorunları devam ederken turizm sezonun başlaması ile birlikte altyapıdan kaynaklanan bozuk yollar vatandaşı çileden çıkarırken yaşanan su kesintileri ise tepkilere neden oluyor.

Tüm Türkiye’de kuraklık uyarısı yapılırken Bodrum’un içme suyunu karşılayan Mumcular Barajı’ndaki suyun yüzde 28 seviyesine düşmesi sonucu Temmuz ve Ağustos aylarında susuz günler beklenirken. Akyarlar Mahallesi 59 sitesi önünde bu sabah saatlerinde patlayan ana su isale hattında tonlarca su boşa akarken yoldan geçen bir aracın göçük patlama nedeniyle oluşan göçüğe düştü ön tarafı  göçüğe düşen araç haber verilmesi üzerine MUSKİ ekiplerince suyun kesilmesi sonucu düştüğü göçükten çıkarıldı. araçta bulunan iki kişi zor anlar yaşarken tonlarca suyun boşa akması ise tepkilere neden oldu.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Ana Su Hattı Yine Patladı Yoldan Geçen Araç Göçük Içinde Kaldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.