1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Kısıtlamasız Ilk Pazar Gününde Yoğunluk Oluştu

Bodrum’da Kısıtlamasız Ilk Pazar Gününde Yoğunluk Oluştu

featured

Bodrum’da   yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan normalleşme sürecinin kısıtlamasız ilk pazar gününde ünlü sahillerde yoğunluk yaşandı, renkli görüntüler oluştu.

Selçuk AKBAŞ/ BODRUM (Muğla), DHA

1 Temmuz tarihi itibari ile nötrleşme adımlarının atılmasının ardından Bodrum gündüz ve gecelerin de hareketlilik yaşanıyor.Uzun bir sürenin ardından sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı ilk  Pazar gününde yerli ve yabancı tatilciler sahillere akın edip sıcak hava ve denizin keyfini yaşadılar.

Hava sıcaklığının 36 deniz suyu sıcaklığın 26 derece ölçüldüğü ilçede sahiller ve otel havuzları tatilciler doldu taştı. Sıcak havanın keyfini çıkaran tatilciler havuzlarda VE Bodrum’un Dünyaca ünlü Kumbahçe ,Gümbet ,Ortakent ve Bitez sahillerinde deniz girip şezlonglar altında bol bol güneşlenerek kısıtlamasız Pazar gününü keyfini çıkardı.

.

Plaj şemsiyeleri ile güneşten korunmaya çalışan tatilciler, sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı.  Eğlenceleri ünlü Bodrum’da beach kulüpler ve otellerde düzenlenen etkinlikler ile yerli ve yabancı tatilciler düzenlenen etkinlik ve ve canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Dj’ler çaldığı müziklere eşlik eden yerli ve yabancı tatilciler dans edip bol bol eğlendi.Bodrum uzun sürenin ardından kısıtlamasının kaldırılmasının ardından renkli görüntülere sahne oldu. Sahil bandında 10 yaşındaki ‘Alora’ isimli Papağan ile resim çektirmeyi ihmal etmediler.

pazar yogunluk

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Kısıtlamasız Ilk Pazar Gününde Yoğunluk Oluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.