1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Gözler Bu Gün Kabine Toplantısında Bayram Tatili Ve Kısıtlama

Gözler Bu Gün Kabine Toplantısında Bayram Tatili Ve Kısıtlama

featured

Kabine Toplantısı, 5 Temmuz 2021 tarihinde öğlen saat 15.00 itibariyle başlayacak. Toplantı, 19.00 itibariyle sona erecek.

Kabine toplantısında, Kovid-19 aşı programı ve bayram tatilinin süresi başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınması bekleniyor.

Toplantıda gündeme alınması beklenen bir diğer konu ise Kurban Bayramı olacak.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Kurban Bayramı tatilinde corona virüsü tedbirleri kapsamında farklı kısıtlama düşünülmediğini söylemişti.

Kabine toplantısında bu konu masaya yatırılacak. Yine bayramın kaç gün olacağı da gündeme alınan bir diğer konu olacak.Bayramın birinci günü ise 20 Temmuz’da idrak edilecek. Kurban Bayramı 1. Günü: 20 Temmuz Salı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sunum yapması öngörülen toplantıda, 3. doz aşılama ve ülke genelinde aşı programında gelinen noktanın değerlendirileceği, aşı programının Kovid-19 vaka sayılarına etkisi ve yerli aşı çalışmalarının da görüşüleceği tahmin ediliyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Gözler Bu Gün Kabine Toplantısında Bayram Tatili Ve Kısıtlama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.