1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 19 Yaşındaki Durmuşkan Kurtarılamadı

19 Yaşındaki Durmuşkan Kurtarılamadı

featured

Bodrum ‘da düğünden döndüğü öğrenilen kasksiz olduğu öğrenilen motosiklet sürüc Durmuşkan Babacık (19) yoldan çıkıp kayalara çarparak ağır yaralandı.Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay dün gece 00: 30 saatlerinde Kızılağaç Çamlık kavşağında meydana geldi.
 Bodrum şehir merkezinde arkadaşın düğününe katılan müzik aletleri  tamircisi  Babacık kullandığı motosiklet ile yaşadığı Çamlık Mahallesin’deki dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek motosikleti ile yoldan çıkarak kayalara çarptı.  Yoldan geçenlerin yerde gördüğü motosikletin ardın sağlık ekipleri ve jandarmaya haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile Bodrum’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Babacık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.    Babacık’ın cenazesi bugün öğle namazından sonra Çamlık Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
19 Yaşındaki Durmuşkan Kurtarılamadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.