1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Taksi Durağı Çalışanı Darp Edip Kaçtılar

Taksi Durağı Çalışanı Darp Edip Kaçtılar

featured
TALIBAN'IN AFGANISTAN'DA YONETIME EL KOYMASININ ARDINDAN ULKEDE BULUNAN TURK VATANDASLARI VE YABANCI UYRUKLU VATANDASLARIN TAHLIYELERI DEVAM EDIYOR?FOTOGRAF:IBRAHIM YILDIZ/ISTANBUL, (DHA)

Bodrum’da iki kişinin saldırısına uğrayan taksi durağı çalışan iki kişi tarafından darp edildi. Ağır Yaralanan durağı çalışanı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olay dün akşam saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi OASİS Üst geçidi altında bulunan taksi durağında meydana geldi. Kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi otomobilleri ile durağa gelerek durak çalışanı Hamit D ile sözlü tartışmaya girdiler. Tartışmanın büyümesi üzerine 2 kişi elindeki sopa ile durak çalışanına darp etmeye başladı. Aldığı darbeler yüzünden yere yığılan Durak çalışanına çevrede bulunan vatandaşlar kavgayı ayırmak istedi. Kavgaya ayırmak isteyen vatandaşlara tehdit eden saldırganlar otomobil  ile olay yerinden kaçtılar. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan durak çalışanı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çeşitli yerlerinde kırık tesbit edilen durak çalışanının sağlık durumunu iyiye gittiği öğrenilirken olay yerinden kaçan zanlıların yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Taksi Durağı Çalışanı Darp Edip Kaçtılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.