1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Piyasa Değeri 300 Bin Liralık Cinsel Gücü Artırıcı Ilaç Ele Geçirildi

Piyasa Değeri 300 Bin Liralık Cinsel Gücü Artırıcı Ilaç Ele Geçirildi

featured
  1. Fethiye İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Yeşilüzümlü Mahallesinde ikamet eden Y.A. isimli şahsın ikametinde Max-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimi, paketlemesi ve sosyal medya aracılığı ile satışını yaptığı bilgisi alınmıştır.
  2. 18.10.2021 günü Fethiye İlçe J.K.lığı ekipleri (İsth.Ks.A.liği, Kom.Tim K..lığı ve JASAT Timleri) tarafından adli mercilerden alınan talimat ile şahsın ikametinde yapılan aramada; piyasa değeri (300.000) TL olan satışa hazır paketlenmiş halde (5614) adet kapsül, poşetler içerisinde paketlenmemiş (15000) adet kapsül, 1 adet paketleme makinası ve ambalajlamada kullanılan sahte bandrol ile etiket ele geçirilmiştir.
  3. Olayla ilgili şüpheli Y.A. isimli şahıs gözaltına alınmış olup tamamlanan adli işlemlerin ardından çıkarıldığı C.Savcılığınca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.
    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Piyasa Değeri 300 Bin Liralık Cinsel Gücü Artırıcı Ilaç Ele Geçirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.