1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum ‘Da Cumhuriyetin 98 Yıl Çoskusu

Bodrum ‘Da Cumhuriyetin 98 Yıl Çoskusu

featured

Bodrum ‘da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tarihi Bodrum Kalesi’nde düzenlendi. 40 öğretmen ve 120 öğrencinin düzenlediği kutlamaları 2 bin Bodrumlu ellerinde bayraklarla izledi, 10. Yıl ve İzmir marşları hep birlikte söylendi. Bodrum’da Cumhuriyet Bayramı törenleri tarihinde ilk kez Bodrum Kalesi’nde düzenlendi. Kalenin Kuzey Hendeği alanında düzenlenen törenlere Kaymakam Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Ahmet Aras, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları ile yaklaşık iki bin vatandaş ellerinde Türk bayrakları üzerlerinde Atatürk fotoğraflı tişörtleri ile katıldı.
Törende Cumhuriyet Konulu resim-şiir ve kompozisyon dalında ödüle alan Ada Hürtürk, Mira Erkan, Jannur Altunbudak, Ayşenur Akçay, Sabber Su Aydoğan, Defne Su Ay, Hatice Nisa Yaşin, İlknur Elmas, Sinan Gürkan Akdemir, Bilge Hira Şen, Beste Bekşen, Ahmet Deniz Yıldız’a ödülleri verildi.
 

 
Bodrum’daki ortaokul ve liselerde görevli 40 öğretmen ile 120 öğrencinin düzenlediği bayram törenine Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencilerinin Kurtuluş Kuvvayi Milliye Destanı oratoryosu ile Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlediği Cumhuriyetimizin Kuruluş Hikayesi gösterisi büyük beğeni ve alkış aldı.
Törende yöresel halk oyunları sergilendi. Törenin sonunda ise protokol, tüm öğrenci öğretmen ve vatandaşlar 10. Yıl Marşı ile İzmir Marşı’nı sahneye çıkarak hep birlikte söylediler, renkli görüntüler ortaya çıktı

281020211949390755634 2

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum ‘Da Cumhuriyetin 98 Yıl Çoskusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.