1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Türkiye Pastırma Yazı Etkisinde

Türkiye Pastırma Yazı Etkisinde

featured

 

Meteoroloji’nin son hava durumu raporuna göre Türkiye genelinde pastırma yazı sıcakları etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üstünde seyrederken, Türkiye’nin tamamı güneşli veya parçalı bulutlu bir gün geçirecek. Meteoroloji, Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’da pus ve sis hadisesi beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın batı kesimlerde güney yönlerden, ülkemizin doğusunda kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

6184b8954e3fe01684c9310f

PUS VE SİS UYARISI

Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu başta olmak üzere sabah ve gece saatlerinde ülkemizin kuzey ve iç kesimlerde pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Türkiye Pastırma Yazı Etkisinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.