1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Haylayan Köpeğe Sinirlenip Av Tüfeği Ile Köpek Ve 3 Kişiyi Yaraladı

Haylayan Köpeğe Sinirlenip Av Tüfeği Ile Köpek Ve 3 Kişiyi Yaraladı

featured

Bodrum’da   alkollü olduğu ileri sürülen şahıs, motosikletiyle seyir halindeyken kendisine havlayan köpeğe av tüfeğiyle ateş açtı. Olayda   köpek ile saçma isabet eden  3 kişi hafif şekilde yaralandı. Şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.Yahşi Mahallesi sahilinde motosikletiyle ilerleyen M.E, kendisine havlayan köpeğe tüfekle ateş etti.

 Ortakent – Yahşi Mahallesi Yahşi sahilinde motosikleti ile geçen Mustafa E. isimli şahıs köpeğin kendisine havlamasıyla birlikte çılgına döndü. Mustafa E. evine giderek tüfeği alıp tekrar sahile döndü. Köpeği arayan Mustafa E. Kartal isimli sokak köpeğine 3 el ateş etti. O esnada çevrede bulunan 3 kadı da fişekten çıkan saçmalarla yaralandı.Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Köpek ise çevredeki bir veterinere götürüldü.Şüpheli polis ekiplerince gözaltına alınırken tüfeğe el konuldu.olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şüpheli, gözaltına alındı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Haylayan Köpeğe Sinirlenip Av Tüfeği Ile Köpek Ve 3 Kişiyi Yaraladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.