1. Haberler
  2. Spor
  3. Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti

Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti

featured

Galatasaray’ın 37’nci başkanı Mustafa Cengiz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kanser ve beyin tümörü hastalıkları nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Mustafa Cengiz’den acı haber geldi. Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz, bugün İstanbul’da tedavi gördüğü bir hastanede yaşamını yitirdi.

 

GALATASARAY’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü yaptığı açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü 37’nci Başkanı Sn. Mustafa Cengiz’i kaybettik. Başkanımız’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

SARPER CENGİZ: BABAMI HİÇ UNUTMAYACAĞIM, BENİM KAHRAMANIMDI

Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz ise “Ben sadece babamı değil, rehberimi kaybettim” diyerek sözlerine başladı ve şunları söyledi: “Hayatta her şeyi açık ve net konuşabildiğim, danışabildiğim, yol göstericimi kaybettim. Keşke elden daha fazlası gelseydi. Sürece başladığımızdan beri müthiş bir mücadele verdik. Müthiş dirayetli davrandı. İnsan babası hiç ölmeyecek zannediyor, baba bir dağ. Nasıl bir evlada hastalık süreci yaşatılır, bunu da öğretti. Ben canımı feda etmeye hazırdım, canım fedaydı. Ama buraya kadarmış. Saat 17.30’dan beri bir süreç içindeyiz. Dualarınızı ve başsağlığı dileklerinizi ailece kalbimizde hissediyoruz. Başımız sağ olsun. Ben babamı hiç unutmayacağım, unutamam. Benim kahramanımdı. Gaziantep’in Nizip ilçesinden çıkıp, o bölgeye de, o gençlere de heyecan katacak bir başarı hikayesi. Mekanı cennet olsun, Allah hepimize sabır versin” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı, “Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı, iş insanı Sayın Mustafa Cengiz’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Galatasaray ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.