1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Mustafa Çoban Vestel Büyümeye Devam Ediyor

Mustafa Çoban Vestel Büyümeye Devam Ediyor

featured

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ergün Güler ile Türkiye’nin en büyük mağazasını Bodrum’a kazandıran Mustafa Çoban Vestel mağazaları büyümeye devam ediyor.Bodrum Vestellenmeye devam ediyor sloganı ile 7 mağazasını Bodrum Çarşı Mahallesinde hizmete sunacak olan Mustafa Çoban Vestel mağazaları 8 ve 9 şubeleri ile pek yakında Gündoğan ve Mumcular Mahalllerinde hizmete sunacak.bodrum a vestel magazasi 3 10032060 osd

Türkiye’de ses getiren çekilişlere imza attıklarını belirterek açıklamalarda bulunan Çoban, “Mustafa Çoban Vestel Mağazaları olarak 5 Ocak 2009 yılından bu yana faaliyet gösteriyoruz. Hatta daha da eskiye gidersek 1998 yıllında tamirci dükkanı açarak esnaflığa başladık. Daha sonra vestel beyaz eşyayla yolumuza devam ettik. Bodrum’da Turgutreis, Yalıkavak ve Bitez kavşağı ve Milas ile birlikte  6 tane mağazamız var. Bu mağazamızın açılışında düzenlediğimiz çekilişle traktör hediye etmiştik. 2017 yılında Yalıkavak mağazamızı açtık. Orada da açılışta çekilişle otomobil vermiştik. Mustafa Çoban Vestel mağazaları olarak, hediye ve kampanyaları hiçbir zaman bırakmıyoruz. Tabi ki 2020 yılında pandemi dolayısıyla kısıtlamalar sebebiyle bu tür organizayonları düzenlemedik. Hedefimiz 11 mağaza çok yakında Bodrum Çarşı şubemiz hizmete girecek. Bununla yetinmeyip hedefledimiz mağaza sayımıza Gündoğan ve Mumcular Mahallelerimizde yeni mağazalarımız kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Bodrum bölge olarak Türkiye’de en iyi tüketici memnuniyeti sağlayan bayi ödülünün sahibi olduklarını ifade eden Çoban, “Ahmet bey bizi yakın olarak takip ediyor. Türkiye’de 1250 tane bayi var. Bu bayiler içerisinde biz ilk onun içindeyiz. Biz başarıyı ciro ve memnuniyet dalındaki performansımızla sağlıyoruz.” diye konuştu.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Mustafa Çoban Vestel Büyümeye Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.