1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Aralıklarla Yağış Etkili Oldu

Bodrum’da Aralıklarla Yağış Etkili Oldu

featured

Bodrum’da  öğle saatlerinde başlayan yağış, kent merkezi başta olmak üzere yarımada genelinde aralıklarla ile yağış  etkili oldu.Bodrum akşam saatlerine kadar metrekareye 5 kilogram yağış düştü.

Zaman zaman şiddetini artıran sağanak ve rüzgar hayatı olumsuz etkilerken trafikte akşamlar yaşandı.Ana harterlerde trafik ışıklarının arızalanması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. , ilçede bazı yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Belediye tarafından anons yapılarak Pazar günü sabaha kadar devam edecek yağışlar için vatandaşlar uyarıldı.
Olumsuz hava koşullarının aralıklarla etkisini sürdüreceği öğrenildi

Meteorolojik Uyarı

 

 

Muğla Çevrelerinde Şiddetli ve Yer Yer Aşırı Yağışlara Dikkat!

Bu gece saatlerinde Kıyı Ege’de başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yarın (03.12.2021 Cuma) öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde kuvvetini artırarak, 05.12.2021 Pazar sabah saatlerine kadar aralıklarla şiddetli (76-100 kg/m2) ve yer yer aşırı (100 kg/m2 üzeri) olması bekleniyor. Şiddetli ve yer yer aşırı yağışların neden olabileceği sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

03.12.2021 12:00-05.12.2021 06:00

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Aralıklarla Yağış Etkili Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.