1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Motosiklet Sürücülerine Denetimler Aralıksız Devam Ediyor

Bodrum’da Motosiklet Sürücülerine Denetimler Aralıksız Devam Ediyor

featured

 Bodrum ‘da  artan motosiklet kazaları sonucu Bodrum  İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri motosiklet sürücülerine  denetimlerini sürdürüyor. Bu gün İlçe genelinde yapılan denetimlerde  59 kask cezası ile  muhtelif maddelerden toplamda 57 bin 864 lira  ceza kesildi.111220211541027262514.jpeg 1
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri motor sürücüleri üzerindeki denetimlerini arttırdı. Bu kapsamda eksik evrakı olan ve kask takmayan motor sürücülerine cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Bodrum’da son zamanlarda motosikletlerin sayısının çoğalması ve vatandaşların motosikletlerden dolayı şikâyetlerin çoğalması; bunun yanında son günlerde yaşanan yaralamalı ve ölümlü motor kazalarını en aza indirmek için harekete geçen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yaptıkları uygulamalarda özellikle motosiklet sürücüleri üzerine yoğunlaştılar. Motosiklet sürücülerini can güvenlikleri için kask takmaları konusunda uyaran trafik ekipleri, diğer yandan da sürücülerin eksik evrakları olup olmadığı kontrol ediyorlar. Şehrin değişik noktalarında gerçekleştirilen Trafik uygulamalarında eksik evrakı olan bazı motosiklet sürücülerine cezai işlem tatbik edilirken bazı sürücülerde ehliyetsizlikten ya da yetersiz ehliyetten mahkemeye sevk edildikleri öğrenildi.
Yapılan uygulamadan memnun olduklarını belirten sürücüler, motosiklet kullanıcılarının kask takmaları gerekliliğine ve kesinlikle tüm sürücülerin trafik kurallarına uymaları gerektiğini kaydettiler. Bodrum  İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ise yapılan bu türlü denetimler sıklıkla şehrin değişik noktalarında her gün aralıksız devam edeceğini kaydettiler.

Uygulamanın amacına ise ; Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği olarak ilçe dahilinde abartı egzoz, plakasız motor kullanımı , motorsilet sürücülerin ehliyetlerinin yeterli olup olmadığı ve ağırlıklı kask denetimi olmak üzere motorsiklet sürücülerinin trafikte olan yaralanmalarının önüne geçmek ve can ve mal güvenliklerinin tesisine yönelik kurallara uymalarını sağlama amaçlı hem bilgilendirme faaliywti yürütülmüş hemde kapsamlı kontroller yapılarak ilçe dahilinde 10 farklı bölgede uygulamalar  devam edilecektir .denildi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Motosiklet Sürücülerine Denetimler Aralıksız Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.