1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Öğrenci Servisi Ile Tir Çarpıştı: 17 Yaralı

Öğrenci Servisi Ile Tir Çarpıştı: 17 Yaralı

featured

Milas Selimiye’de , servis minibüsü ile TIR’ın çarpıştığı kazada 16’sı öğrenci 17 kişi yaralandı.

Kaza, saat 07.30 sıralarında Milas- Selimiye kara yolunda meydana geldi. Muğla’dan İzmir yönüne seyir halindeki 34 DRL 95 plakalı TIR, kavşaktan dönen T.E., idaresindeki 48 S 3860 plakalı öğrenci servis minibüsüyle çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan M.A., Y.A., O.Y., K.S., N.A., B.K., N.Ö., E.A., A.K., A.G., D.G., Ş.Ö., H.Y., T.A., A.A.P., O.Ö., isimli öğrenciler ile servis şoförü T.E., çevredeki hastanelere sevk edildi. TIR şoförü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazada yaralananların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı . MİLAS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YAZILI AÇIKLAMADA

BASIN VE KAMUOYUNA DUYURU

Selimiye Mahallesi Etrenli yolunda 05.01.2022 saat 07:10 sularında taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşıyan öğrenci servisi ana yola çıkmak için yol ayrımında beklerken kontrolünü kaybeden tır şoförünün duran aracımıza çarpması sonucu 17 öğrenci ve 1 servis şoförü yaralanmıştır. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılarak 112 ambulans ekipleri tarafından Milas Devlet Hastanesine ve Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alınmış olup 2 öğrencimizin tedavileri için gereken uzman personel ve tıbbı cihazın ilçemiz hastanelerinde bulunmaması sebebiyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiştir. 12 öğrencimizin ayakta tedavisi tamamlanmış olup yaralanma olan 2 öğrencimiz Özel İzan Sağlık Hastanesinde müşahade altında tutulmak amacıyla ve 1 öğrencimiz de Milas Devlet hastanesinde ameliyat edilecek olması sebebiyle yataklı servise alınmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Milas Kaymakamlığı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Öğrenci Servisi Ile Tir Çarpıştı: 17 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.