1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Dereler Taştı Yol Trafiğe Kapandı

Bodrum’da Dereler Taştı Yol Trafiğe Kapandı

featured

Bodrum’da 3 gündür etkili ilan sağanak yağış beraberinde taşkınlarına merhaba getirdi.Yağışın en etkili olduğu Turgutreis Dereköy ve Islamhaneleri Mahallerinde dereler taştı yol trafiğe kapandı.Tarim arazilerini su bastı . Çilek Dağı eteklerinden gelen su tahtını Derekoy ve Yakaköy Mahallerini etkilerken Islamhaneleri Mahallesinde derenin taşması sonucu yol trafiğe kapandı.Tarım arazilerini su basarken kepçe yardımı ile yolda su tahliesi sağlanarak ulaşım kontrollü olarak sağlandı.

3 gündür etkili olan sağanak akşam saatlerinde etkisini artırdı. Kuvvetli yağış nedeniyle Yakaköy, İslamhaneleri, Yalıkavak, Peksimet ve Kadıkalesi mahallelerinde çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı.

Dağdan gelen yoğun yağmur suları evlerin içerisine doldu. Vatandaşların bazıları kendi çabalarıyla evlerinden kurtulmayı başarırken, bazıları da görevlilerce kurtarıldı.

İslamhaneleri mevkisinde fenalaşan hamile bir kadın ise kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

Yağmur suları nedeniyle Bodrum-Turgutreis kara yolu da trafiğe kapandı.

Bir şeridi kapanan yolda ulaşım polis ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla kontrollü olarak sağlanırken, yolun açılması için çalışma başlatıldı.

Ekipler sıkıntı yaşanan bölgelerde hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Dereler Taştı Yol Trafiğe Kapandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.