1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum Amatör Denizciler Derneği Yüksek Fiyatlara Dava Açtı

Bodrum Amatör Denizciler Derneği Yüksek Fiyatlara Dava Açtı

featured

Bodrum Amatör Denizciler Derneği BOADD tarafından %100 Muğla Büyükşer Belediyesi iştiraki olan ve kamu hizmeti ifa etmek için kurulan MUTTAŞ tarafından ilan edilen 2022 yılı Kıyı Tesisleri fiyat tarifesinin iptali için dava açıldı.

geçtiğimiz aylarda Gümbet İskelesine tekne bağlayan bir grup tekne sahibi, fahiş fiyat uygulandığını ve bu yıl itibarı ile yüzde 300 zam yapıldığını iddia edilerek açıklama yapan tekne sahipleri Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gümbet İskelesi’nde fahiş fiyat artışını yetkilere duyurmak ve bu yapılan fahiş artışı protesto ederek “Teknelerimizi bağlamak için yıllık 10 bin lira kira bedeli isteniyor. Geçtiğimiz yıl 3 bin 500 lira olan bağlama ücreti bu yıl 9 bin 800 liraya çıkartıldı. Bu kadar yüksek artış vicdansızlık ve insafsızlıktır…” ddiyerek tepkilerini dile getirmişlerdi. Geçtiğimiz gün Yönetim Kurlu toplantısı gerçekleştiren Bodrum Amatör Denizciler Derneği BOADD tarafından %100 Muğla Büyükşer Belediyesi iştiraki olan ve kamu hizmeti ifa etmek için kurulan MUTTAŞ tarafından ilan edilen 2022 yılı Kıyı Tesisleri fiyat tarifesinin iptali için dava açıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Avukat Ersin Uslu;

Bodrum Amatör Denizciler Derneği olarak, Amatör Denizcilerimizin haklarını her platformda savunmak asli görevimizdir.Bu bağlamda bugün, %100 Muğla Büyükşer Belediyesi iştiraki olan ve kamu hizmeti ifa etmek için kurulan Muttaş tarafından ilan edilen 2022 yılı Kıyı Tesisleri Fiyat tarifesinin iptali için dava açtık.Denizcinin denizde dostu, karada limanı olmaya devam, pruvamız neta olsun.. açıklamsında bulundu

1 . Kuruluş Yıldönümümüz Kutlu Olsun..Fırtına, yıldırım, dalga, yağmur ve denizle mücadele.. Bizler her şey sevdaya dahil deyip denizin keyfini çıkartmaya aşık olan amatör denizciler olarak 45 Kurucu üye bir araya gelerek Bodrum Amatör Denizciler Derneğini geçen yıl bugün kurmuştuk..Bir yıllık süreçte BOADD Genç nesillere denizi ve denizciliği sevdirmek, denizleri korumak, yardımlaşmayı sağlamak, denizciliğin gelişmesine katkıda bulunmak, bir çok arkadaş ve dost kazanmak, amatör denizcilerin karşılaştığı sorunlarını gidermek hak ve hukuklarını savunmak için mücadele ettik ve etmeye devam ediyoruz. Üye sayımız artarak devam etti. Boadd’da kesinlikle siyaset yoktur ve olmayacaktır. Tüm amatör denizcileri ve deniz sevdalılarını BOADD’ye üye olmaya davet ediyorum.

“BOADD, Genç nesillere denizi ve denizciliği sevdirmek, denizleri korumak, yardımlaşmayı sağlamak, gezi, okul ziyaretleri, çevre etkinlikleri düzenleyerek amatör denizciliğin gelişmesine katkıda bulunmak, bir çok arkadaş ve dost kazanmak, amatör denizcilerin karşılaştığı sorunlarını gidermek hak ve hukuklarını savunmak için kuruldu. Biz denizle dost olan amatör denizciler, Barbaros Hayrettin’den, Turgut Reis’ten, Süngercilerimizden, Balıkçılarımızdan, Mavi yolculuk kaptanlarımızdan, Cevat Şakir’den, Amatör denizcilerin önderi Sadun Boro’dan, Bedri Rahmi’den gelen deniz sevdasını gelecek nesillere aktarmayı hedefliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Denizciliği Türk’ün büyük ulusal ülküsü olarak düşünmeli ve onu en az zamanda başarmalıyız’ sözü bizlerin her zaman kılavuzu olacaktır. Amatör denizcinin denizde dostu, karada limanı olacağız, bu bağlamda tüm deniz sevdalılarına ‘pruvanız neta olsun’ diyoruz..

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum Amatör Denizciler Derneği Yüksek Fiyatlara Dava Açtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.