1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Muğla’nın Bir Çok Ilçesinde Uzun Yılların Ardından Kar Yağdı

Muğla’nın Bir Çok Ilçesinde Uzun Yılların Ardından Kar Yağdı

featured

Muğla’nın bir çok ilçesinde uzun sürenin ardından beklenen kar yağışı başladı. Sahil bandında bulunan Marmaris Datça Fethiye Milas başta olmak üzere yıllar sonra yağan kar sevinci yaşanırken trafikte aksamalara neden oluyor. Bodrum Mumcular Milas tarafında yüksek kesimlerde kar görüldü.

 Muğla‘nın Marmaris, Datça, Bodrum ve Fethiye ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı mahallelerin yolları kapandı.

Marmaris’in Turunç, Osmaniye ve Bayır mahalleleri istikametine giden yollar, kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat

Şu anda yüksek bölgelerimizde kar yağışı başlamıştır. Korucuk’ta yaşanan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Muğla yolu bir süreliğine kapatılmıştır. Belediye olarak takipteyiz, sizlerden her türlü kaza riskine karşı dikkatli olmanızı rica ederiz.

https://www.facebook.com/100004843894569/videos/916121209271171/

Marmaris Belediyesi Osmaniye, Bayır, Turunç, Dereözü bölgesinde kar yağışı nedeniyle oluşan sorunlara belediyemiz, Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumların ekipleri müdahale etmektedir. Vatandaşlarımızın gerekmedikçe yolu kullanmamaları ve buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını rica ederiz.

DATÇA BELEDİYESİ

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!Datça-Betçe yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan tıkanıklıkları aşmak için iş makinelerimiz aralıksız çalışmakta olup, vatandaşlarımızın gerekmedikçe yolu kullanmaktan kaçınmalarını ve sabah oluşabilecek buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını önemle rica ederiz.Bu akşam kar sebebiyle 3 buçuk saat yolda kaldık. Asardibi restoranın oradan Mesudiye girişine kadar yol kapalı. Belediyenin kepçesi önümüzde bize eşlik edip yolu açtı ve evimize vardık. Datça’da daha önce böyle kar yağmış mıydı bilmiyorum. Yola çıkmayın Datça Betçe yönünde. Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz ?

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğla’nın Bir Çok Ilçesinde Uzun Yılların Ardından Kar Yağdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.