1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’a Gelen Yolcuların Bekleyişi Sürüyor

Bodrum’a Gelen Yolcuların Bekleyişi Sürüyor

featured

İstanbul Havalimanı pistlerindeki kapalılık durumu saat 13:00’e kadar uzatıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DMHİ) “Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi nedeniyle İstanbul Havalimanı pistlerine uçak iniş kalkışı yapılmayacak olup, kapalılık durumu 25 Ocak saat 13:00’a kadar uzatılan ve yurt dışından gelen Boing 737 3 dev uçağın Bodrum’a yönderilmesi ile Bodrum’a gelen 3 uçaktaki yolcular Bodrum’da çeşitli otelelre yerleştiridli.ABD-İstanbul Kanada – İstanbul seferini yapan Moskova–İstanbul seferi yapan 1 Rus uçağının da Bodrum’a yönlendirildii

Bodrum’a gelen yolcular otobüsler ile Bodrum’daki otelelre yerleştirldi. Çok sayıda valiz ile gelen yolcular otel girişlerinde kalabalık oluşturdu. Olumsuz hava koşularının ardından kısmen açılan havalimanında uçuşlar tamamen sağlandıktan sonra Bodrum’a gelen yolcuların İstanbula’a gönderileciği bildirildi. Öte yandan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı’nda inişlerden sonra kalkışların da başladığını bildirdi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’a Gelen Yolcuların Bekleyişi Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.