1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum Emniyet Müdürlüğü Vatandaş Ve Can Dostları Unutmadı

Bodrum Emniyet Müdürlüğü Vatandaş Ve Can Dostları Unutmadı

featured

Bodrum Emniyet Müdürlüğü ihtiyaç sahibi ve can dostların yanında olmaya devam ediyor.  Bodrum’da  afet ve her zaman vatandaşın yanında olan Bodrum Emniyet Müdürlüğü örnek olmaya devam ediyor.  Bodrum’da yaşanan  olumsuz hava koşulları nedeniyle zor durumda kalan vatandaşların yardımına koşan Bodrum Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler. dün gece etkili olan soğuk ve kar yağışının etkili olduğu noktalarda sorumluluk sahasında olan ve ihtiyaç sahibi ailelerin yardıma koştu. Polis ekipleri olumsuz hava şartları sebebiyle evinden çıkamayan ve temel ihtiyaç malzemeleri konusunda yardım talep eden vatandaşların ihtiyaçlarını  temin edilerek vatandaşlara ulaştırdı.

CAN DOSTLAR UNUTULMADI

Bodrum’da kış şartlarından dolayı yiyecek bulmada zorlanan sokak hayvanlarına polis  ekiplerince besleme yapıldı.

Toplumun huzuru için mücadelesini sürdüren polis asli görevlerinin yanı sıra sokak hayvanlarını da unutmadı Yarımada genelinde çalışma başlatan  başlatan ekipler, sokakta yaşayan kedi ve köpeklere yiyecek ve mama desteğinde bulundu. Kolluk kuvvetlerinin sıcak yüzü fotoğraf karelerine de yansıdı.Sokak hayvanlarının mağdur olmaması için başta belediye ekipleri olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerinin de duyarlılık gösterdiğini vurgulayan Bodrum Emniyet Müdürü Mete Durukan ekiplerin can dostları unutmadığını belirterek, kolluk kuvvetlerine teşekkür etti.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum Emniyet Müdürlüğü Vatandaş Ve Can Dostları Unutmadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.