1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Dollandırıcılık, Yankesicilik Ve Hırsızlığa Karşı Uyarıldı

Dollandırıcılık, Yankesicilik Ve Hırsızlığa Karşı Uyarıldı

featured
        MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ                                                                                        

İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce pazaryerinde dolandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık konuları hakkında vatandaşlarımıza broşür dağıtılarak gerekli bilgilendirmeler yapılmış olup; ayrıca kalabalık ve yoğunluğun olduğu yerlerde gerek esnafa gerekse vatandaşlara covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları hatırlatılmıştır.

Dollandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık konuları hakkında broşür dağıtılarak suçlardan korunma konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirilmiştir. Kendilerini arayarak çeşitli bahane ve gerekçelerle para, altın vb. isteyen şahıslara itibar etmemeleri ve karşılaştıkları şüpheli durumları 112 ihbar hattına bildirmeleri istenmiştir. Ayrıca kalabalık ve yoğunluğun olduğu yerlerde gerek esnafa gerekse vatandaşlara covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları hatırlatılmıştır.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Dollandırıcılık, Yankesicilik Ve Hırsızlığa Karşı Uyarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.