1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Sahte Dolar Çetesi̇ Çökerti̇ldi̇

Sahte Dolar Çetesi̇ Çökerti̇ldi̇

featured

Fethiye KOM Grup amirliği, Köyceğiz ilçesinde bankamatik üzerinden yüklü miktarda sahte dolar yatırıldığı bilgisi üzerine harekete geçerek konuyu derinlemesine araştırdı ve yapılan çalışma sonrası bankamatik üzerinden para yatıran şüphelilerin şahısları tespit etti.

Fethiye KOM ekipleri yapılan tespitler üzerine O.A Köyceğiz ilçesinde yakalanıp gözaltına alınırken, sahte olduğu değerlendirilen paralarla ilgili yapılan incelemede paraların gerçeğinden farklı olduğu, sahte paraların bankamatikten rahatça geçtiği iğfal kabiliyetinin bulunduğu ancak bankamatikten ve para sayma makinesinde geçtiği anlaşıldı.

Olaya karışan şahıslarla ilgili detaylı yapılan araştırmada: olaya karışan 6 şüpheli şahıstan O.A Köyceğiz’de, A.E İstanbul’da yakalandı.

Firari şüphelilerden; A.E, C.K, G.D, M.H, B.G. İstanbul’da olduğu anlaşılması üzerine İstanbul’a Fethiye KOM ekibi sevk edildi ve ekipler tarafından yapılan çalışma sonucu şüphelilerin kaldıkları adres tespit edilerek adreslerine operasyon düzenlendi ve tüm şüpheli şahıslar ikamette yakalandı.

Toplamda 6 şüpheli şahsa parada sahtecilikten işlem yapılarak şüpheliler mahkeme sevk edildiler. Çıkarıldıkları mahkemece; O.A, B.G, M.H. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, A.E (örgüt lideri), G.D. (örgüt yöneticisi) ve C.K. (örgüt yöneticisi) isimli şahıslar tutuklandı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Sahte Dolar Çetesi̇ Çökerti̇ldi̇
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.