1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Bahar Havası Sahil Ve Parklar Doldu

Bodrum’da Bahar Havası Sahil Ve Parklar Doldu

featured

Tüm soğuk ve yağışlı hava kar nedeniyle bir çok noktada ulaşım zorluğu yaşanırken Bodrum’da Ocak ayının son gününde sıcak hava deniz keyfi. İlçede bir haftadır etkili olan soğuk ve yağışlı havanın ardından açan güneş ile birlikte vatandaşlar sahil kenarları ve parklara akın etti.Hava sıcaklığının 18 Deniz suyu sıcaklığının 17 derece olvuldugu ilçede sıcak hava ve güneşi gören vatandaşlar sahil kenarlarına skin etti.Bazi vatandaşlar şehrin sularda deniz keyfi yaşadı.

Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanırken, dünyaca ünlü Kumbahçe Sahili’ne gelenler aralık ayında denize girip güneşlenmenin keyfini yaşadı.

Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava etkili olurken, Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 16, deniz suyu sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü Bodrum’da sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı tatilciler, aralık ayında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Dünyaca ünlü Kumbahçe Sahili, denize girip güneşlenenlerin yanı sıra sıcak hava eşliğinde arasında selfie çekip eğlenenlere ev sahipliği yaptı. Sıcak havada kumlara oturan vatandaşlar, kitap okuyup piknik yaptı.

images.jpeg 232

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Bahar Havası Sahil Ve Parklar Doldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.