1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Sergrafi Çalıştayı Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Gerçekleşti

Sergrafi Çalıştayı Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Gerçekleşti

featured


Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Tekstil Malzeme Üzerine Sergrafi Çalıştayı 8 Şubat 2022 tarihinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden Prof. Musa Köksal yöneticiliğinde öğrencileri Arş. Gör. Elif Köse, Orhan Can Türkmener, Başak Önkol, Gülçin Çelik ile Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşti.
Şablonlu bir tasarımın bir ipek elek, mürekkep ve bir silecek kullanarak bluzlere aktarılması üniversite öğrencileri ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin ortaklaşa çalışmasıyla yapıldı.
Vakıf Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcımız Yılmaz Algül, ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hülya Kocadon, Murat Önder’in katıldığı çalıştayımızda Başkanımız tarafından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi katılımcılarına teşekkür belgeleri takdim edildi. Başkanımız konuşmasında bu tür etkinliklerin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin sanat becerilerinin gelişmesi ve sosyalleşme sürecine katkısına değinerek, etkinliklerin devamına ilişkin temennilerini dile getirdi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Sergrafi Çalıştayı Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.