1. Haberler
  2. Muğla
  3. Muğla İlçelerinde Ev Yangını 2 Yaralı

Muğla İlçelerinde Ev Yangını 2 Yaralı

featured

 Muğla’ Milas ve Dalaman İlçelerinde ilçesinde evlerde çıkan hasara neden olurken 2 kişi yaralandı

Yangın, Kırcağız Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müstakil evden alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında ölen ya da yaralananın olmaması teselli kaynağı olurken, ev kullanılamaz hale geldi.

MUĞLA’ Dalaman’da bir evde, ocakta unutulan yemek nedeniyle çıkan yangında Hayrullah Muslu (82) ile eşi Esma Muslu (78) yaralandı.

Yangın, bugün saat 17.00 sıralarında Dalaman’ın Çöğmen Mahallesi’ndeki tek katlı bir evde meydana geldi. Hayrullah ile eşi Esma Muslu’ya ait evde, ocakta unutulan yemek alev alarak kısa sürede büyüdü. Dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Evde alevlerin arasında kalması sonucu vücudunda kısmi yanıklar oluşan Hayrullah Muslu ile eşi Esma Muslu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muslu çiftinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğla İlçelerinde Ev Yangını 2 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.