1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Ukraya’ya Giden Turizimciler Dönüş Için Bekliyor.

Ukraya’ya Giden Turizimciler Dönüş Için Bekliyor.

featured

Bodrum’da iş için Ukraya’ya giden turizimciler dönüş için bekliyor.

Geçtiğimiz hafta Rusya-Ukrayna gerilimi fiili olarak Rusya saldırılarının ardından savaşa dönüşmüştü. Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için tahliyeyi başlattı. Yaklaşık 2 gün önce Odessa’dan yola çıkan 5 otobüs sabah saat 10.30 sıralarında Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yaptı. Gelenlerin bir kısmı evcil hayvanları ile tahliye edilirken kimisi de bebeği kucağında Türkiye’ye döndü. Ukrayna’dan Türkiye’ye tahliye edilen 5 otobüslük ilk kafile pasaport işlemlerinin ardından Edirne’den İstanbul’a doğru yola çıktı.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen Ukranya’nın Kharkiv şehrinde Rusya’nın saldırısıyla mahsur kalan, Bodrum’lu turizmcilerimiz için Dışişleri yetkilileri ile gerekli görüşmeleri yapmaktayız. Turizmcilerimizle irtibat halinde olup, çatışmaların yoğun olduğu bir bölgede olmaları nedeniyle, güvenli tahliye ortamı Devletimiz ve diğer ilgili Ülke yetkilileri ile sağlanır sağlanmaz gerçekleşecektir.Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölgedeki her vatandaşının durumunu an ve an takip etmektedir.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ukraya’ya Giden Turizimciler Dönüş Için Bekliyor.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.