1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Miraç Kandili Dualarla Ile Idrak Edildi

Bodrum’da Miraç Kandili Dualarla Ile Idrak Edildi

featured

Miraç Kandili dolayısıyla programlar düzenlendi. Camilerde düzenlenen proğramlara vatandaşlar akın etti.

Akşam ezanından itibaren yerleşkeye gelenler, camilerde namaz kıldı, Kur’an-ı Kerim okudu. Yatsı namazının ardından Bodrum Müftülüğünce Bitez Camiinde mevlit okutuldu.Kentteki camilerin tamamında kandil dolayısıyla özel programlar düzenlendi vatandaşlara çeşitli ikramlar dağıtıldı.

IMG 20220227 WA0023

Bodrum Müftülüğü Miraç Kandili Özel Programı Bitez’de gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasıyla başladı. Gülsevim Rüştü Kaynak Cami’nde gerçekleşen sabah namazı buluşması Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Bodrum Müftülüğü Din Görevlileri, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Özden, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.Program sırasında bir kedinin camiye girip program sonuna kadar camide durması katılanlar tarafından hayretle izlendi. Sabah ezanını müteakiben Din Görevlileri Cemal Üste ve Murat Ersöz tarafından okunan Kuran tilavetiyle başlayan sabah namazı programı, sabah namazının Gülsevim Rüştü Kaynak Cami İmam Hatibi Kadir Arslan tarafından kıldırılması, Bodrum Vaizi Orhan Özgözel tarafından yapılan tesbihat ve akabinde gerçekleşen Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı’nın sohbetiyle tamamlandı. Sabah namazı buluşması Bodrum Müftülüğü Personel Şube Müdürü Ahmet Akbudak tarafından yapılan duanın ardından katılanlara kahvaltı ikramında bulunulmasıyla son buldu.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Miraç Kandili Dualarla Ile Idrak Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.