1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Turgutreis’te Gayrimenkul Dolandırıcıları Yakalandı

Turgutreis’te Gayrimenkul Dolandırıcıları Yakalandı

featured

Bodrum  gayrimenkul almak isteyen  3 kişiyi dolandırıcıların gerekçesi ile 3 kişi gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan şikayeti değerlendiren ekipler 
Turgutreis Mahallesi’nde, gayrimenkul alımı yapmak isteyen SH.H., S.K. ve M.M.A., yetkisi olmayan  G.D., E.S. ve E.D. pazarlık yapıp  anlaşma yapan 3 kişi, 388 bin 130 lirayı H.B.’nin hesabına havale yapıldı.  G.K.’yı telefonla aradıklarında ulaşamadıklarında  jandarmaya giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT Timleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucu G.D. İzmir’de, E.S. ve E.D. ise Bodrum’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.D. ve E.S. tutuklanırken, E.D. ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 dizüstü bilgisayar, 1 cep telefonu, 2 USB bellek, 111 bin 900 lira nakit para, 29 bin 30 dolar, 14 senet, 2 tapu belgesi ile 88 satış kira sözleşmesi ele geçirildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Turgutreis’te Gayrimenkul Dolandırıcıları Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.