1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde Patlama: 2 Şehit

Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde Patlama: 2 Şehit

featured


Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde mühimmat sevkiyatı sırasında yaşanan patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat polisi, kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde patlama: 2 şehit

Bingöl merkeze bağlı Kaleönü Mahallesi’ndeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde saat 13.30 sıralarında eğitim alanına anti tank mühimmatı sevkiyatı yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat polisi, Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bingölde Özel Harekat Şube Müdürlüğünde patlama: 2 şehit

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, “Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde anti-tank eğitimi sırasında meydana gelen patlamada 2 Kahraman Özel Harekat Polisimiz, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Rabbim Kahraman Polislerimize tez zamanda şifa versin inşallah” paylaşımını yaptı.

BİNGÖL VALİLİĞİ ACI HABERİ DUYURDU

Fakat doktorların tüm çabalarına rağmen 2 polis, kurtarılamayarak şehit oldu. Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde mühimmat sevki esnasında meydana gelen patlamada, ağır yaralanan ve Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Özel Harekat personeli Aydın/Çine nüfusuna kayıtlı Necati Aygün ve Erzurum/Aziziye nüfusuna kayıtlı Birol İli’nin şehit olduğunu duyurdu. https://d736b9b65acc44155624a380cb2a7fb4.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

‘MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’

ERZURUM’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Bingöl’de mühimmat sevkiyatı sırasında yaşanan patlamada ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan Özel Harekat Polisi Birol İli’nin (31) acı haberi Erzurum’da yaşayan ailesine verildi.

Bingöl merkeze bağlı Kaleönü Mahallesi’ndeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde saat 13.30 sıralarında eğitim alanına anti tank mühimmatı sevkiyatı yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan Özel Harekat personeli Necati Aygün ve Birol İli, Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen 2 polis, kurtarılamayarak şehit oldu. Evli ve 3 yaşında bir çocuk babası olan Birol İli’nin acı haberi, Erzurum’un merkez Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde yaşayan ailesine verildi. Şehidin ailesi ve yakınları, evlerinin pencerelerine Türk bayrağı astı.

Serap-Erol İli çiftinin oğlu olan şehit Özel Harekat Polisi Birol İli’nin cenazesi, akşam saatlerinde Erzurum’a getirilecek ve çarşamba günü de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde Patlama: 2 Şehit
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.