1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Boyacı Yaşadığı Evinde Ölü Bulundu

Boyacı Yaşadığı Evinde Ölü Bulundu

featured

Bodrum’da geçimini boyacılı ile sağlayan 58 yaşındaki vatandaş yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Yapılan ilk incelemede kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Türkbükü Mahallesinde yaşayan geçimini boyacılık ile sağlayan Kayseri Pınarbaşı Akören köy nüfusuna kayıtlı 58 yaşındaki Şaban Kan’dan haber alamayan yakınları yaşadığı evine gitti. Kapının açılması ile hareketsiz halde bulunan Kan için 112 sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kan ın hayatını kaybettiğini belirledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ön otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.Acı haberi sosyal medya hesabından yakınları paylaştı.Kayseri Pınarbaşı Akören köyünden Bodrum’da ikamet eden Yusuf oğlu SABAN KAN vefat etmiştir. Cenazesi bodrumda defnedilecektir. ALLAH rahmet eylesin

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Boyacı Yaşadığı Evinde Ölü Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.