1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor Evinde Vanspor Ile Berabere Kaldı

Bodrumspor Evinde Vanspor Ile Berabere Kaldı

featured

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, olay off rakibi  Silahtaroğlu Van Spor’u konuk etti. Karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Maç 0-0 sona erken iki takım 1 puanı paylaştı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 32’nci hafta müsabakasında  Cumartesi günü oynanan 31’inci hafta mücadelesinde Etimesgut Belediyespor’u 4-0 mağlup eden temsilcimiz Bodrumspor,  Silahtaroğlu Van Spor’u konuk etti.
Play-off hattında bulunan iki takım karşı karşıya geldi.Ilk yarıda karşılıklı ataklar ile gol sesi çıkmazsan  ikinci yarıda kontrollü ataklar ile iki takımda ani ataklar ile gol aramaya çalıştı.Maç son dakikalarında üstün oynayan Bodrumspor 82 dakikada Burhan Eşer kaleci ile karşı karşıya kaldı net pozisyondan yararlanamadı.Maç son dakikalarında üstün oynayan Bodrumspor 82 dakikada Burhan Eşer kaleci ile karşı karşıya kaldı net pozisyondan yararlanamadı.Karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Maç 0-0 sona erken iki takım 1 puanı paylaştı.

Alının bu sonuçla temsilcimiz Bodrumspor puanını 61’e yükseltirken, Van Spor ise 56 puana yükseldi.

Bodrumspor ligde 33’üncü hafta mücadelesinde 3 Nisan Pazar günü deplasmanda, Somaspor ile karşılaşacak.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor Evinde Vanspor Ile Berabere Kaldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.