1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Feci Şekilde Can Vermişti

Feci Şekilde Can Vermişti

featured

Bodrum ‘da 44 yaşındaki vinç vinç operatörü Mehmet Küçükbaş’ın hayatını kaybettiği, tonlarca mermerin altında kaldığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. .Öte yandan vinç operatörü Mehmet Küçükbaş’ın hayatını kaybettiği, tonlarca mermerin altında kaldığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; yerdeki mermerlerin yanında işlem yaptığı sırada tabletlerin Küçükbaş’ın üzerine devrildiği ve çevredekilerin de panikle mermerlerin altından kurtarmaya çalıştıkları anlar yer aldı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında, Akçaalan Mahallesi’ndeki mermer satışı yapılan işletmede meydana geldi. Vinç operatörü Mehmet Küçükbaş, iddiaya göre, incelediği mermer tabletlerin kayması sonucu tonlarca yükün altında kaldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durum bildirilirken, operatörün arkadaşları da yardıma koştu. Küçükbaş, vinçle mermerlerin altından çıkarıldı. İlk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince özel hastaneye kaldırılan Küçükbaş, kurtarılamadı. Küçükbaş’ın cansız bedeni, Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma da soruşturma başlattı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Feci Şekilde Can Vermişti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.