1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’a Çamur Yağdı

Bodrum’a Çamur Yağdı

featured

Meteoroloji’nin günler öncesinden uyarıda bulunduğu çöl tozları, etkisini göstermeye başladı. Kuzey Afrika’dan ulaşan çöl tozu sonrası Bodrum’da çamur yağmurları görüldü. Araçları çamura bulanan vatandaşlar, soluğu oto yıkamacılarda aldı.

Kuzey Afrika’dan Türkiye’ye giriş yapan ve oluşturduğu çamur yağmurlarıyla hayatı olumsuz etkileyen çöl tozları, Bodrum’da etkisini göstermeye devam ediyor. Dönem dönem etkisini arttıran yağışlar sebebiyle bölgedeki vatandaşların araçları adeta çamura bulandı. Yaşanan durum sonrası oto yıkamacılara talep de arttı. Bazı araç sahiplerinin ise otomobillerini kendi imkanlarıyla temizledikleri görüldü.


Çamur yağmurları sonrası yaşadıkları mağduriyeti anlattı. Önceki günden bu yana olumsuz hava koşulları ile mücadele ettiklerini dile getiren vatandaşlar “Arabalarımız adeta çamura bulanmış durumda. Çöl tozları bölgemizi çok olumsuz etkiliyor. Bu durum önceki sabahtan itibaren etkili olmaya başladı” ifadelerini kullandı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’a Çamur Yağdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.