1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da  Köstebek Yuvası Yollar Kazalara Davetiye Çıkarıyor

Bodrum’da  Köstebek Yuvası Yollar Kazalara Davetiye Çıkarıyor

featured

Bodrum’da  köstebek yuvasını andıran yollar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Bodrum genelinde devam eden altyapı çalışmaları bir çok mahallede köstebek yuvası haline gelen  yama yapılmış yollar çukurlar kazaya davetiye çıkarıyor. Yalıkavak Mahllesinde devam eden çalışmalar ile yama yapılan ve çukurlar oluşan yolda motosiklet sürücü savrularak devrilmesi sonucu yaralandı vatandaşlar tepkilerini dile gitirirken Yol boyu hemen hemen her kilometrede bulunan çukurlar araç sürücülerini çileden çıkarıyor. Turgutreis ,Gümüşlük Akyarlar Yalıkavak başta olmak üzere bir türlü tamamlanamayan altyapı çalışmaları kazalara davetiye çıkarırken turizm sezonun başlaması ile tepkilere neden oluyor.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ TEPKİLİ

Yolların bozuk olması sebebiyle birçok kaza tehlikesi atlattığını ifade eden vatandaşlar  “Yollar haddinden fazla bozuk. Bodrum’un  kaderi bu. her zaman bunu çeker ve bu kafayla bundan sonra da çekmeye devam edecek. Bakım yok hiçbir şey yok. hep aynı bundan sonra da hep böyle devam edecek gibi gözüküyor. .

“Yollar mayın tarlası gibi düşüyoruz lastiğimiz patlıyor. Sağa kaçıyorsun sağda var solda kaçıyorsun solda var ortasında var ne yapacağımızı biz de şaşırıyoruz. ifadelerini kullandılar.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da  Köstebek Yuvası Yollar Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.