1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Ziyarete Açılan Sakal-I Şerif Yoğun Ilgi Gördü

Bodrum’da Ziyarete Açılan Sakal-I Şerif Yoğun Ilgi Gördü

featured

‘Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da Kadir gecesi coşku ile idrak edildi. Camiler dolup taşarken ziyarete açılan Sakal-ı Şerif görmek isteyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Onbir ayın sultanı olarak kabul edilen bin aydan daha hayırlı kılınan Kadir Gecesi Bodrumda düzenlenen programlar ile kutlandı. İftarlarını açan vatandaşlar Yarımada genelinde tüm camilerde düzenlenen Kadir Gecesini değerlendirmek için camilere akın etti.7’den 77 gençi yaşlısı ile düzenlenen programlara idrak edilen vatandaş mevlit programları ve kuranı kerim tilavetleri ile topluca yatsı ve teravih namazını kılındı. Yapılan hatimler ve Kadir gecesi için eller semaya açılıp topluca dua edildi.

TURGUTREİS YALI CAMİİNDE SAKAL-I ŞERİFE YOĞUN İLGİ

Kadir Gecesi dolayısıyla Şahidi Camisi’nde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

Camide bulunan Sakal-ı Şerif, ilahiler eşliğinde sedef kaplamalı sandukasından çıkarılarak sergilendi.

Duygulu anların da yaşandığı ziyarette, bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla Sakal-ı Şerif’in fotoğrafını çekmeye çalıştı.

Pandemi sürecinde teravih kılamamanın hüznü yanında Sakal-ı Şerif ziyaretinden de mahrum kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, duygulu anlar yaşadı özel bir kutu içersinde mufaza edilen ve 41 parça beze sarılı cam kavonuz içinde bulunan sakal-ı Şerif cami içerisinde sergilendi. Salavat ve ilahiler ile sergilenen sakalı şerifi görmek için vatandaşlar birbirleri ile yarıştı.

Kadir Gecesi münasebetiyle Şahidi Camisi’nde Sakal-ı Şerif ziyaretinin ardından tespih namazı kılındı.

DSC 3149 1
DSC 3207

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Ziyarete Açılan Sakal-I Şerif Yoğun Ilgi Gördü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.